Hilsen fra Stafkom BI 21/22

Under fjorårets stafett var det endelig klart for Bergensbaneløpet slik man kjenner det etter tre lange år med alternative løsninger på grunn av pandemien. Det var utfordrende for meg som leder og for de fleste i styret å skulle arrangere stafetten i vanlig form da 7 av 8 ikke hadde vært med på vanlig gjennomføring før. Denne utordringen ble tatt på strak arm, noen utfordringer i starten ble det men vi kom oss godt gjennom!

Det ble en fantastisk tur over fjellet til Bergen, spesielt når værgudene var med oss og vi fikk sol over vidda! Det ble mange gode dueller og alle ga virkelig alt, det er jeg virkelig stolt av! BI tapte dessverre, men vi holdt stemning oppe hele veien til Bergen. Vi Stafkom BI merket at BBL ånden var stor blant de blå løperne og supporterne. Jeg vil på vegne av hele Stafkom BI fra i fjor gi en stor takk til alle løperne og supporterne som gjorde BBL 2022 til en magisk opplevelse. En ting er sikkert er at selv om BI tapte stafetten så vant vi banketten!

I år er Bergensbaneløpet utrolige 50 år, det bli et magisk jubileum! Lykke til alle løpere og supportere, gi alt både under stafetten og på banketten! Knytt bånd, nyt opplevelsen og skap dere minner for livet. Gi alt, mer kan dere ikke gjøre. Husk, føl en stolthet av løpe for skolen din. Gleder meg til å se nye og tidligere kjente fjes under årets stafett! BI taper aldri på forskudd og brått så vinner vi både stafetten og banketten i år!

I år holder jeg banketten og er konferansier. Gleder meg til å ta dere alle i mot på banketten, kan love at det blir en kveld dere sent vil glemme. På vegne av hele Stafkom BI 20/22 ønsker vi alle lykke til og husk, DERE SER ALLE UT SOM EN MILLION!!

Sondre Opaker Øines

Leder Stafkom BI 21/22

Forrige

BBL-mimring med Per Godvik

Hilsen fra Stafkom NHH 21/22

Neste