Hilsen fra Stafkom BI 19/20

Velkommen til Bergensbaneløpet - Vårens sprøeste eventyr!

Endelig er det igjen klart for vårens sprøeste eventyr. Denne gangen i en helt ny versjon som jeg med trygghet kan si vil være et stort høydepunkt for samtlige studenter. Først vil vi i StafKom BI 2019/2020 si at vi er meget imponert over hvor bra de nye styrene har håndtert et svært krevende år med lockdown og mye usikkerhet. Bergensbaneløpet 2020 ble med stor sorg avlyst bare noen uker før det hele skulle starte, så det er med ekstra stor glede å ønske dere masse lykke til med ImpossiBBL – Nyt den unike opplevelsen!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Tradisjon og ny variant

Bergensbaneløpet er snakk om en snart 48 år stolt tradisjon. Denne gangen i en litt redusert versjon, det er derfor vi vil si en ting til dere som har deres første møte med BBL – Husk å nyt hvert sekund! Kjenn på idrettsgleden, en fantastisk lagånd og på konkurranseinstinktet. Det å se all innsatsen som legges ned til å pese og pushe hverandre er noe som skaper gåsehud for de fleste.

Selv om det går i en annerledes versjon i 2021, må man huske på at 2022 også kommer. Sang og syre vil bli godt synlig og skal skape liv over fjellet igjen. Sanger som «Lett og fin» og «Sponsa av FFL» vil igjen innta plassen i hjernene våre. Det er selvfølgelig en kjipt at de flotte supporterne våre FFL og UBB som har heiet oss frem i årevis i år ikke kan delta fysisk under årets versjon. Vi vil uansett gi de en STOR TAKK for forståelsen, og for all moroa vi har hatt sammen. Vi gleder oss til å se dere tilbake!

Stafettkomiteen for 2019/2020 ga stafettpinnen videre uten å ha gjennomført stafetten selv. Det er derfor i år morsommere enn noen gang å følge med i kulissene. Vi gleder oss mer enn noen gang til årets BBL, og det er en stor glede å se at arrangementet kan arrangeres igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

BI sterkere enn noen gang

Som vi alltid sier, blir laget til BI bare bedre og bedre for hvert år. Som tidligere leder for Stafkom BI vil jeg med sikkerhet si at 2020 hadde vært starten på seiersrekken til BI, og med å ha fulgt med på utviklingen videre ut i 2020/2021 har jeg mer større tro på en BI-seier enn noen gang før. Flere måneder med lockdown har lagt til rette for mye løping, og det er tegn på en stigene formkurve i forkant av årets høydepunkt.

Årets Stafkom har stålkontroll, så det er bare å glede seg enormt til det som kommer til å bli et helt fantastisk arrangement.  Ta vare på hverandre, gå hardt ut fra start og øk underveis og husk at uavhengig om du løper 1 eller 8 km, så teller hvert sekund.

Masse lykke til alle sammen!

På vegne av Stafkom BI 19/20,

Sondre Lid

Leder, Stafkom BI 19/20
Forrige

Historietime med Alf Hildrum

Hilsen fra Stafkom NHH 19/20

Neste