Hilsen fra Stafkom BI 19/20

Det har gått hele tre år siden Bergensbaneløpet fant sted over fjellet, med både avlyst stafett og en helt ny form for BBL i mellomtiden. Men endelig er tiden inne for å feste aggregat på pesebiler, fylle bussene med supportere og løpe side om side med konkurrenten gjennom tre fantastiske dager.

 

En kjent frase er at Bergensbaneløpet ikke kan beskrives, det må oppleves for å virkelig forstå hvor magisk og moro det er. Det kalles jo ikke vårens sprøeste eventyr uten grunn. Derfor er det i år ekstra stas å se at det er så mange som skal oppleve dette for aller første gang. Det har vært utrolig gøy å se at treninger, arrangementer og annet sprell som hører hjemme i et BBL-år har blitt gjennomført. Selv om det har vært en utfordring å plutselig skulle stable BBL tilbake på beina med alt som hører til i løpet av et år har vi sett at Stafkom på begge sider har tatt denne utfordringen på strak arm, og det står det stor respekt av!

Spesielt vil vi utrette en ekstra takk til alle løperne som for et år siden deltok under ImpossiBBL, dere er en stor del av grunnen til at BBL kom seg gjennom pandemien og nå kan gjennomføres i full drakt igjen. Å se hver og en av dere gi alt dere hadde for laget alene rundt en friidrettsbane, selv uten alt det morsomme en fullverdig stafett bringer med seg var helt enormt, og gjør oss stolte og rørte den dag i dag.

Til alle løpere og supportere: kos dere, og nyt opplevelsen! Det er viktig med litt sunn rivalisering, men ikke glem at folka på motstandersiden også er ganske så ålreite folk. Ta det som en oppfordring til å knytte vennskap både innad, men også på tvers av skoler.

Selv om det er handler om å plukke sekunder og vinne etapper så er det aller viktigste å gjøre sitt beste, støtte hverandre og ha det gøy. Masse lykke til alle sammen! Vi gleder oss stort til å følge med under årets stafett, og feire dere alle på banketten <3 På vegne av Stafkom BI 20/21

Mari Kveine-Strand

Leder Stafkom BI 20/21
Forrige

Historietime med Alf Hildrum

Hilsen fra Stafkom NHH 19/20

Neste