Hilsen fra lederne BBL 2023

Bergensbaneløpet fyller 50 år! Etter fjorårets suksess med Bergensbanløpet 2022 er vi endelig igjen klare for vårens sprøeste eventyr, i 2023.

104 løpere står klare i Bergen til å begi seg ut på eventyret. I år fyller stafetten 50 år, og vi skal kjempe igjen mot våre fortrolige konkurrenter i Øst. Alt ligger til rette for spennende dueller fra Bergen til Oslo, over fjellet, i all slags vær – i fantastiske omgivelser. NHH mot BI er tilbake nok en gang!

Gjennom både høst, vinter og vår har vi sett et stort engasjement på trening, og vi har sett stort engasjement blant de yngre kullene og utvekslingsstudenter, i tillegg til at NHH-studenter på utveksling reiser hjem for å få med seg eventyret. Med andre ord – “alle” vil få med seg 50-årsjubileet til BBL! Det er blitt lagt ned tusenvis av kilometer siden i fjor, og alt tyder på at Team BDO NHHS er i rute for å sikre det vestlandsstudentene håper på vil bli den 21.seieren på rad. I tillegg har Stafkom NHH jobbet i nært samarbeid med K7 Minutter for å tilgjengeliggjøre BBL-magien for alle – og vi lanserer i år Livestream av BBL fra Sandviken i vest til Nydalen i øst. Laget byr på magisk energi, som blir ytterligere forsterket av vår fantastiske supportergjeng ASAP. BBL er endelig tilbake!

Lykke til – måtte den beste skolen vinne!!!

 

BI har drasset med seg spreke og glade løpere over til regnfulle Bergen, og gjør seg klare til en uforglemmelig utgave av BBL. Vi ser frem til å teste ut det hele med livestream for første gang i Bergensbaneløpets historie! 

Ikke nok med dette er samspillet mellom BI og NHH bedre enn noen gang, dette demper dog ikke lysten til å slå seiersrekken til NHH på selveste jubileumsutgaven. Våre løpere er klare til strid og er villige til å ta oss frem til seier selv om det så skulle regne, hagle, eller snø; vi er alltid beredt. 

Vi på BI bobler over av spenning og beæret over å holde selve markeringen hjemme i Oslo. Vi kan love en uforglemmelig jubileumsbankett i god BI-stil! 

Lykke til alle løpere, dere er rå hele gjengen!

 

Forrige

Hilsen fra Stafkom NHH 21/22

Årets slitere fra NHH

Neste