Hilsen fra Team NHHS BDO sin hovedsponsor

I oktober ble det bestemt å utvide et allerede ti år langt samarbeid med ytterligere 4 år. En historisk kontrakt ble signert, og vi tok veien over fjellet for å feire. Hva er vel ikke bedre enn feiring i form av en klassisk 4×4 i Fjellveien, etterfulgt av kveldsmat og kake? Det varmet å se det gode oppmøte og at de månedlige kveldsmatene fortsetter sin gang.

Vi er en stolt samarbeidspartner av et unikt studentmiljø, og et samhold du skal lete lenge etter å finne andre steder. Stafkom er på mange måter et prakteksempel på inkludering og mangfold, verdier som ligger tett opp mot BDOs egne kjerneverdier.

Selv reiste jeg hjem fra utveksling for å delta på mitt siste BBL som 5. kullist i fjor. Reiseveien endte på nærmere 18t, og jeg brukte de påfølgende dagene på å bidra som sjåfør, vakt for supporterne og andre funksjonæroppgaver. Endte det hele med å løpe 2,7 km opp en forferdelig bratt bakke (etappe 103) like før vi ankom hovedstaden. På papiret høres det nok noe sprøtt ut, men det ble utentvil et eventyr. I realiteten var det tre fantastiske dager fylt med vennskap, adrenalin og samhold. Tre dager jeg ikke ville vært foruten og nye bekjentskap ble stiftet, både med rød og blå trøye. Et sprøtt eventyr som vi er veldig stolte av å støtte.

Det er mange BDOere som har vært med på sirkuset opp gjennom årene, både for NHH og BI. For vår del er det Holmenkollstafetten som er det store målet på våren, en løpefest i Oslos gater. Stafetten har mange likhetstrekk til BBL-sirkuset, hvor samhold og fellesskap står i fokus. Der er vi så heldige å få med oss to studentlag fra NHH som historisk har prestert veldig bra. Vi gleder oss til å ta dere imot!

Vi stiller opp på åpningsseremonien og vil følge dere tett på veien over fjellet.

Varme hilsener fra Ingvild og Endre på vegne av BDO

Forrige

Årets slitere fra NHH

Årets slitere 2024

Neste