Årets BBL NHH ambassadører

Denne artikkelen ble skrevet til Bergensbaneløpet 2022 og deler av artikkelen kan derfor være utdatert.

Stafkom-gjengen er åpent, og gratis, for absolutt alle, uavhengig av treningsbakgrunn, og det er kanskje det som skiller den ut også. Det er rom for å være akkurat slik man er. Helt siden vi flytta til byen mellom de syv fjell i fjor høst har de ukentlige treningene til Stafettkomitéen vært en sikker vinner. Et herlig treningstilbud to ganger i uka, hvor det på tirsdager er intervall i vakre omgivelser og på torsdager er det langkjøring på de herligste stier. Den gode samtalen gjennom øktene og over en kopp saft og mellombar etter treningene er noe vi setter stor pris på. Smaken av gjennomført intervall er en ting, men smaken av kokos og sjokolade forsterker følelsen.

 

Det er også naturlig å trekke fram de ulike arrangementene i regi av Stafkom, blant annet høstens BDO Bergensstafetten og treningsleiren til Gran Canaria i januar. Treningsleiren var en skikkelig kick-start på nyåret som gjorde godt for både form og lykkenivå. Strøkne treningsforhold og avslappende strandliv mellom øktene var ikke å forakte når man er vant til regnrekord og gråværsdager.

Tilbake i Bergen skulle man gjøre siste finpuss på formen før testløpene var i anmarsj. Intervalløkter ble holdt hemmelig. Spontane kjøp av supersko ble gjennomført. Kunnskapsfordypning om lovlige prestasjonsfremmende midler ble konsumert. Alt dette for å sikre oss en gullbillett til BBL. Det krevdes blod, svette og tårer for men vi hadde gjort det samme igjen, og igjen, og helt til vår 20. strake seier er sikret.

Med all den harde treningen, kamuflert i magisk tidsfordriv, er det bare det enkle igjen; å knuse BI under årets Bergensbaneløp! BI pass dere!!!

Løpende hilsen,

Ambassadørene til den tyvende på rad

Forrige

Årets BBL BI ambassadører

Årets slitere fra BI

Neste