Årets slitere fra BI

Denne artikkelen ble skrevet til Bergensbaneløpet 2022 og deler av artikkelen kan derfor være utdatert.

I hele fem år har de kjempet, svettet og slitt i kampen om gullpokalen i den årlige stafetten mellom handelshøyskolene BI og NHH. De har vist praktfulle prestasjoner på treninger, løpedueller og ikke minst på de fire siste stafettene. I den anledning ønsker vi å tildele alle løperne de gjeve sliterkrusene som et symbol og en takk for deres tro tjeneste til stafetten. For å hedre våre spreke slitere, har vi gjort et kort intervju med de alle.

>

Hva gleder du deg mest til under årets stafett?

Andreas Olsen:
Jeg gleder meg mest til startskuddet har gått og vi får gjennomført stafetten på normal måte. Jeg gleder meg til å se at planleggingen forhåpentligvis har vært vellykket, så det ikke dukker opp noen store problh3er på veien over fjellet.

Elisabeth Harris:
Jeg gleder meg mest til den gode sth3ningen som alltid er når man står og heier utøverne over målstreken.

Madeleine Haukåssveen:
Banketten! Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent med alle de nye løperne og endelig få kjenne på «den gode BBL ånden» igjen

Åshild Vognild Volden
Er det lov å si banketten?

Beste sang å løpe til?

Andreas Olsen:
På Kroken av Den BB.

Elisabeth Harris:
Händerna mot himlen – Petra Marklund

Madeleine Haukåssveen:
Hmm.. Må vell være en eller annen russesang.

Åshild Vognild Volden
DDE – « Det går likar no»

Hvor mange etappeseire har du hatt de siste 4 årene?

Andreas Olsen:
Jeg vant etappen min i 2019!!

Elisabeth Harris:
0 … .

Madeleine Haukåssveen:
Null..

Åshild Vognild Volden
1

Hvorfor har du valgt å bli med på stafetten så mange ganger?

Andreas Olsen:
Bergensbaneløpet handler for min del om å trene mot et felles mål, skape gode opplevelser og samhold gjennom studietiden. Det er et sunt miljø som jeg trives godt i.

Elisabeth Harris:
Alltid like gøy! Blir alltid kjent med nye, hyggelige og sporty mennesker. I tillegg elsker jeg å både løpe og konkurrere.

Madeleine Haukåssveen:
Personlig mener jeg at BBL er BI sitt beste utvalg, og selve stafetten er et fint felles mål hvor alle endelig kan samles om å konkurrere i det vi har trent for hele året. Det er motiverende, sosialt og veldig morsomt.

Åshild Vognild Volden
Det evige jaget etter å slå NHH.

Hva er det beste med BBL?

Andreas Olsen:
Det beste med BBL er alt det sosiale før og under stafetten. Treninger, hytteturer og fester.

Elisabeth Harris:
Det beste med BBL må være at man får kombinert trening med å være sosial flere ganger i uken. I tillegg liker jeg at det er så pass uforpliktende at man kan komme på trening når det passer. Det er også fint at man kan bli med på trening uansett hvor lenge det er siden man har løpt … .

Madeleine Haukåssveen:
Samholdet. Om du møter på et nytt eller ukjent ansikt vil du alltid møte noen med et smil om munn. Alle blir tatt godt i mot og får spillerom til å være seg selv. Du møter alle slags type mennesker på tvers av linjer og landegrenser. Du knytter en godt nettverk du kan dra stor nytte av videre inn i både privat- og arbeidslivet.

Åshild Vognild Volden
Det må være den fine miksen av det sosiale, gode treningsøkter og flotte mennesker!

Har du blitt kjent med noen studievenner gjennom BBL?

Andreas Olsen:
Nesten alle jeg har blitt godt kjent med på BI har en eller annen tilknytning til BBL, så det vil jeg absolutt si!

Elisabeth Harris:
Ja, jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker gjennom BBL. Noen av de er i dag noen av mine beste venner.

Madeleine Haukåssveen:
Jeg har fått alle mine beste venner på BI gjennom BBL, og også bestevenner for livet. Her jeg fått mine beste venninner og kompiser som jeg omgås med i det daglige. Både når det kommer til trening, middager, en rolig kveld hjh3me eller om det måtte være en skikkelig tur på byen.

Åshild Vognild Volden
Både studievenner og venner for livet!

Hva er ditt beste BBL-minne?

Andres Olsen:
Det er mange gode minner å velge mellom, men et av de beste minnene mine er den første hytteturen med stafettkomiteen for BBL 2020. Da fikk vi i styret mulighet til å bli enda bedre kjent.

Elisabeth Harris:
Første året jeg var med på BBL i 2018. Det var fint vær og kjh3pegod sth3ning hele turen.

Madeleine Haukåssveen:
Blant alle de gode minnene jeg har å velge mellom må mitt beste BBL-minne være fra mitt første BBL på et av de første supporterstoppene siste dag inn mot Bergen. Det var en helt fantastisk soloppgang, musikken var satt ut og supporterne danset fulle og glade på rasteplassen som lå plassert med tidenes utsikt utover havet.

Åshild Vognild Volden
Synes av Lina som måtte ut i Grøftekanten etter en helt rå etappe.

Hva har du lært av å være med i BBL?

Andreas Olsen:
Jeg har lært masse! I grove trekk har jeg lært en del om løping, planlegging og gjennomføring av prosjekter, rekruttering, relasjonsbygging, og hvordan man kommer i kontakt med potensielle sponsorer og samarbeidspartnere.

Elisabeth Harris:
Jeg har lært hvordan man skal arrangere både små og store arrangh3enter – noe som kan være nyttig i andre sammenhenger senere i livet også.

Madeleine Haukåssveen:
Jeg har lært at faglige og sportslige gode prestasjoner ofte går hånd i hånd, og at en arena med motiverte og fysisk aktive medstudenter rundt deg er vesentlig for å kunne prestere på skolebenken og oppnå mestringsfølelse privat.

Åshild Vognild Volden
At supporterne har minst like god utholdenhet som løperne.

Hva kommer du til å savne med BBL?

Andreas Olsen:
Jeg kommer til å savne de faste treningene med mange kjente fjes.

Elisabeth Harris:
Alle de fine folkene som er med.

Madeleine Haukåssveen:
Alt <3

Åshild Vognild Volden
Egentlig alt det som er nevnt over.

Forrige

Årets BBL NHH ambassadører

Hilsen fra BI-rektor Inge Jan Henjesand

Neste