Hilsen fra StafKom NHH 22/23

Det er vår i luften, og Bergensbaneløpet er tilbake for den 51 gang. Fra Oslo til Bergen er det igjen duket for oppslukende rivalerier, tette dueller, vennskap på kryss og tvers av skoler, minner for livet og mange overraskelser i tvekampen mellom NHH og BI.
Utallige økter er blitt arrangert, og testløpene er gjennomført – alt ligger til rette for en ny prime BBL-experience. I tillegg har de fantastiske styrene igjen lagt ned et utall timer med planlegging, men er det en ting historien har vist så er det at BBL byr på overraskelser. Vi skal ikke lenger tilbake enn til 12 måneder siden for å finne et eksempel på en slik overraskelse der man alltid må være forberedt på det uforberedte. Den gang ble Hardangervidda stengt, og sirkuset måtte ta turen om Hemsedal. Sammen med svært omstillingsdyktige løpere og styremedlem gikk det til slutt bra (selv om vi havnet timer bak tidsskjema) – og vi fikk testet det eldgamle konseptet «doble etapper».
I år ser værmeldingen i skrivende stund noe bedre ut, heldigvis. I tillegg ser det ut til at begge skoler har klart å sette sammen forrykende spreke lag, så i år ligger alt til rette for en nervepirrende duell. Det rapporteres om beste cut-tider siden ImpossiBBL i 2021, og rekordbra treningsoppmøte. Med andre ord er alt duket for Vårens Sprøeste Eventyr!
Selv om Bergensbaneløpet definerer Norges Sprekeste Handelshøyskole, må man ikke glemme at BBL er så mye mer. Gi en klapp på skuldera til den du løper mot, og skap minnene sammen med alle involverte. Dere har bak dere hvert deres lag med 100 spreke, energibringende og strålende deltakere. I tillegg har dere verdens beste heiagjenger med dere, som sørger for at Bergensbaneløpet blir en enestående fest. Stå på alle sammen, sammen!

På vegne av Stafettkomiteen 22/23 – lykke til! Måtte den beste skolen vinne.
Arne Jordåen,
Leder Stafettkomiteen NHH 22/23

Forrige

Årets slitere 2024