Hilsen fra Stafkom NHH 20/21

Denne artikkelen ble skrevet til Bergensbaneløpet 2022 og deler av artikkelen kan derfor være utdatert.

Endelig er ventetiden over. Etter at Bergensbaneløpet 2020 ble avlyst og 2021-utgaven måtte gjennomføres som Covid-spesial på friidrettsbane, er det nå svært gledelig å se at BBL igjen arrangeres på skikkelig vis.

Gjennom de snart 50 årene stafetten har blitt arrangert, har det blitt skapt utallige minner og historier på veiene mellom Oslo og Bergen. Årets utgave blir etter alt og dømme intet unntak. Bergensbaneløpet handler om å jobbe sammen mot et felles mål, og arbeidet starter lenge før startskuddet går på stafetten. Det er utrolig gøy å se hvor mange som har stilt opp på treninger og testløp for å ta del i dette eventyret. Nye bekjentskaper har blitt stiftet og lagfølelsen har blitt bygget. Enda morsommere blir det å se hvordan hver og én skal pushe egne grenser og heie hverandre frem under stafetten, etappe for etappe.

Under årets utgave av BBL står styrene ovenfor en ny utfordring sammenlignet med tidligere år. To år uten stafett over fjellet betyr at langt færre har erfaring med gjennomføringen i sin helhet. Engasjementet fra begge skolers styrer tyder likevel på at dette ikke kommer til å bli noe problem. Ventetiden har akkumulert en haug med forventninger og spenning, som skal få utløp gjennom et heidundrandes arrangement. Endelig skal den helt unike BBL-følelsen vekkes til liv igjen!

På vegne av Stafettkomitéen 20/21 ønsker jeg begge skoler masse lykke til. Gi det dere har, støtt hverandre, og kos dere på reisen.

Kaja Norheim Morken

Leder Stafettkomitéen NHH 20/21

Forrige

Årets slitere fra NHH

Hilsen fra Stafkom BI 20/21

Neste