Kjærlighet ved første blikk

De ble kjent med hverandre under den siste treningen før BBL i 2019, og siden den gang har det bare blomstret. Kjæresteduoen Lina Nilson (25) og Erling (24) deltok begge som løpere på BI sitt stafettlag under stafetten i 2019. I år blir de også å se på startstreken, men denne gangen som konkurrenter da Lina tar master ved BI, mens Erling ved NHH.

Vi har tatt en prat med kjæresteduoen for å høre litt om hvordan de møttes, hvordan avstandsforhold er og hva som er de største forskjellene mellom BI og NHH.

Hvor lenge har dere vært med i BBL?

«Jeg var første gang med i 2019 som løper, og var trenings- og rekrutteringsansvarlig i styret året derpå», forteller Erling.
«Jeg var også med for første gang i 2019 og har vært BBL-ambassadør alle mine fire år på BI», sier Lina.

Hvordan møttes dere?

«Vi møttes for første gang på den siste treningen før avreise til BBL 2019. Den første konversasjonen omhandlet Erlings vonde kne, og mine anbefalinger om Voltarenkur – altså ikke rart at det var kjærlighet ved første blikk», forteller Lina.
«Neida, men vi ble mye bedre kjent under selve turen og resten er historie. Det er gode muligheter for å bli godt kjent med nye herlige mennesker på turen så det bør utnyttes», fyller Erling inn.

Hva falt dere for i hverandre?

«Erling har et smil og en utstråling som det er vanskelig å ikke bli betatt av», sier Lina. «Så er han veldig morsom, nysgjerrig og trygg. For å ikke glemme, dritkjekk»!
«Lina er en sjarmerende, vakker svenske som det er morsomt å være med, så det sier sitt», fortsetter Erling.

Hvordan er avstandsforhold, og hvordan får dere det til å fungere?

«Kjempebra – anbefaler alle å få litt avstand, det er superdigg med mye egentid», sier de og ler.
«Fra spøk til alvor, det kan være utfordrende til tider, spesielt når eksamensperioder gjør det vanskelig å møtes. Men det viktigste er å sette av tid til å snakke sammen, møtes med jevne mellomrom, og finne på morsomme ting sammen», sier Lina.

Hva er det beste med BBL?

"Alle de fine menneskene man blir kjent med helt klart", sier Erling. "For meg som kommer utenfra og ikke kjente noen på BI eller BBL når jeg startet har fått mange uvurderlige vennskap", sier Lina.

Hva er deres fineste BBL-minne?

«Vi har begge vært veldig heldige og fått mange venner for livet gjennom BBL», forteller de. «Det har vært mange morsomme hytteturer både før og etter stafetten»!

Hva er deres beste etappe-minne fra BBL?

«Jeg løp en motbakkeetappe på dag 1 i 2019. Der endte jeg opp med å løpe mot Henrik Nøkleby fra NHH, og noen uker etterpå møttes vi også i duell på Holmenkollstafetten opp Lille Besserud. Vi og har fortsatt kontakt i dag, så det er gøy», forteller Erling.
«Jeg løp min første BBL-etappe tidlig på morgenen dag 2 på Hardangervidda. Det var var sol, men også veldig kaldt. Jeg fikk selvfølgelig overtenning og gikk på en smell halvveis i løpet. Hadde som tur flaks og ble peset av Erling, så jeg kom meg litt på slutten»., forteller Lina. «Til historien hør også at når jeg kom i mål følte jeg meg ikke bra og gikk bak en container for å ja, ventilere. Når jeg kom tilbake hadde aktiv-bussen kjørt, så jeg ble sittende på passiv buss i noen timer uten tingene mine, det var mindre morsomt», avslutter hun og ler.

Hvordan er det å være konkurrenter i år?

«Jeg bare håper at Erling kommer til å heie på meg når jeg løper min etappe, men det her Erling dessverre ikke enda lovet noe ...», sier Lina.

Hva er største forskjell mellom BI og NHH?

«Jeg merker at NHH er mindre og at det bare er en studieretning», sier Erling. «Det er et veldig sammenslått miljø, og det er fort at kulturen minner mer om en kult», sier han og ler. «Skolemessig er det relativt likt, det er bra skoler begge to med morsomme folk».
«Her har jeg ikke så mye å komme med, annet enn at jeg nok syns BI har litt finere lesesaler», sier Lina og ler.

Hvem vinner årets BBL?

«Her er det to forskjellig svar, avhengig hvem du spør»!

Vi sier takk for et strålende intervju og ønsker de begge masse lykke til med sin etappe.

Forrige

Årets BBL NHH ambassadører

Årets slitere fra BI

Neste